MAKTABGACHA TA’LIM YOSHIDAGI BOLALARDA STEAM TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA FAOLIYATNI TASHKIL ETISH - Keldiyeva , Manzura (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2024)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarda STEAM texnologiyalari asosida faoliyatni tashkil etish to’g’risida fikr yuritilgan.