MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING AXLOQIY SIFATLARNI RIVOJLANTIRISH: MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING AXLOQIY SIFATLARNI RIVOJLANTIRISH - Sindorova, Dildora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Mamlakatimizda o`sib borayotgan avlodni sog‘lom va har tomonlama yetuk voyaga yetkazish, taʼlim-tarbiya jarayoniga samarali taʼlim va tarbiya shakllari hamda usullarini joriy etishga qaratilgan maktabgacha taʼlimning samarali tizimini