«ПЕДАГОГ ТАРБИЯЧИЛАРНИНГ ИЛМИЙ ПЕДАГОГИК КОМПИТЕНТЛИКНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ МАЗМУНИ» - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ушбу мақолада тарбиячиларнинг касбий компетентликка эга бўлишида - ўзини таҳлил қила олиши, педагогика ва психологияга доир билимларга эга бўлиш, ўз устида ишлаш, таълим жараёнини режалаштириш, баҳолаш ва қайта алоқани ўрната олиш ва ўқувчиларда мотивацияни шакллантиришга оид маълумотлар берилган.