ОИЛАВИЙ ҚАДРИЯТЛАРНИНГ ФАРЗАНД ТАРБИЯСИДАГИ ЎРНИ - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Аннотация: Maqolada ma’naviy-ma’rifiy Uyg’onish davrida ayollar va yoshlar imkoniyatlarini ro’yobga chiqarishdagi ijtimoiy muammolar va ularni yengib o’tishga yo’naltirilgan davlat siyosati mohiyati muhokama etiladi, xususan ma’naviy immunitetni ta’minlash omillari hamda ma’naviyat vaksinasining zaruriyati ta’kidlanadi.