BOLANING JISMONIY RIVOJLANISHIDA ROLLI O`YINLARNING MAZMUNI - Qilichova, Marhabo (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Farzandlarimizni intelektual axloqiy estetik va jismoniy rivojlantirish uchun shart – sharoitlar yaratish, rolli o`yinlar hamda maxsus ijtimoiy treninglar yordamida shaklantiradigan ma’naviy sifatlar va ijtimoiy tasavvurlarning o`ziga xosligi to’g’risidagi ma’lumotlar yoritilgan