O'zbekistonning yangi ijtimoiy muhitida zamonaviy maktbgacha ta’limni boshqarish usullari. - Akmalova, Mohinur (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada zamonaviy maktabgacha ta’limni boshqarish usullari bayon etilgan.