Maktabgacha tahlim tarbiyachisining kasbiy kompetentligi: Maktabgacha tahlim tarbiyachisining kasbiy kompetentligi - Rafiyev, Farxod (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Mazkur makolada pedagog kasbiy kompetentligining nazariy jixatlari muxokama kilinadi. "Kompetentlik" tushunchasining turli mualliflar tomonidan taxlili beriladi. Maktabgacha tahlim pedagoglarining kasbiy kompetentligini rivojlantirish xususiyatlari ochib berilgan.