Ўзбекистонда педагогнинг касбий компетентлиги, унинг ўзига хос жиҳатлари. - Hamrayeva, Aziza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ушбу мақолада Ўзбекистонда педагогнинг касбий компетентлиги, унинг ўзига хос жиҳатлари хақида фикр юритилган.