EKOLOGIK TA'LIM ASOSLARINI SHAKLLANTIRISH MAZMUNI - xamidovag, (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Maqolada zamonaviy jamiyatning asosiy vazifasi - eng erta maktabgacha yoshdagi bolalarda ekologik ongni, tabiatga nisbatan to'g'ri fikrlashni, madaniyatni shakllantirish zarurati xaqida fikr yuritiladi.