NUTQ MADANIYATIGA EGA BO'LISH AHAMIYATI - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada o'qituvchi - pedagog nutqining maktabgacha yoshdagi bolalarning ta'lim tarbiyasidagi ahamiyati haqida ma'lumot berilgan.