XORIJIY TILLARNI O’YINLAR YORDAMIDA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA O’RGATISH - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o’yinlar yordamida o’rgatish usullari va maktabgacha ta’lim tashkilotida o’yinlarni qanday tashkil qilish haqida fikr yuritilgan.