ПЕРСПЕКТИВЫ ВНЕДРЕНИЯ ИННОВАЦИОННЫХ КЛАСТЕРОВ В ПЕДАГОГИЧЕСКОЕ ОБРАЗОВАНИЕ: PEDAGOGIK TA’LIMDA INNOVATSION KLASTERLARNI JORIY ETISh ISTIQBOLLARI - abdullayev, dilshod (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Ta’lim tizimini tubdan takomillashtirish, oliy ma’lumotli mutaxassislar tayyorlashning maqsadli yo`nalishlarini aniqlash, ayniqsa, pedagog kadrlarning kasbiy malakalari va bilim saviyasini uzluksiz yuksaltirish eng dolzarb masalalaridandir.