ФАКТОРЫ ПОВЫШЕНИЯ ВЗРЫВНОЙ СИЛЫ В ВИДАХ БОРЬБЫ - abdullayev, dilshod (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Ushbu maqolada kurashchilarimizning amaliy darslarda hamda mashg`ulot jarayonida kuch sifatlarini, portlovchi kuchini maxsus mashqlar orqali oshirish muhim ahamiyati keltirilgan . Portlovchi kuchni oshirishga muljallangan uskuna (SPROK) tuzilishi va vazifasi keltirilgan. Utkazilgan tajriba sinov natijalari taxlil kilingan. Sinov natijalari asoslab keltirilgan