ИННОВАЦИОННЫЙ ПОДХОД К РАЗВИТИЮ КАЧЕСТВА ВЫНОСЛИВОГО ДВИЖЕНИЯ: ChIDAMLILIK HARAKAT SIFATINI RIVOJLANTIRIShDA INNOVATSION YoNDOShUV - to`ychiyev, sobir (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Ushbu maqolada chidamlilikni tarbiyalash jarayonida organizmning umumiy maxsus turlari belgilab beradigan, funktsional xususiyatlarini har tomonlama o`stirish, nazariyaning amaliyot bilan uzviyligi haqida fikr yuritamiz.