XOTIN-QIZLAR SPORTINI SAMARADORLIGINI OShIRIShDA OMMAVIY SPORT TADBIRLARNING O`RNI: XOTIN-QIZLAR SPORTINI SAMARADORLIGINI OShIRIShDA OMMAVIY SPORT TADBIRLARNING O`RNI - Hasanov, anvar (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
XOTIN-QIZLAR