YOSH VOLEYBOLCHILARNI TANLASH XUSUSIYATLARI VA TEXNIK-TAKTIK HARAKATLARGA O’RGATISH: YOSH VOLEYBOLCHILARNI TANLASH XUSUSIYATLARI VA TEXNIK-TAKTIK HARAKATLARGA O’RGATISH - Eshquvvatov, Abdumo’min (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Maqolada voleybolchilarni guruhlarga saralash, ularni jismoniy, texnik, taktik va musobaqa mashg‘ulotlariga tayyorlash kabi muhim vazifalar ko‘rib chiqiladi. kalit so’zlar. tanlash, o’quv guruhlari, simulyatsiya mashqlari, to’p bilan mashq qilish, individual, juftlik va guruh mashqlari.