OLIY TA’LIM TIZIMI TALABALARINING JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA O`ZBEK XALQ O‘YINLARNI QO‘LLASH METODI.: OLIY TA’LIM TIZIMI TALABALARINING JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA O`ZBEK XALQ O‘YINLARNI QO‘LLASH METODI. - Абдукаримов, Нурмахан (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Maqolada Oliy ta'limda tahsil olayotgan talabalarning jismoniy tarbiya darslarida o`zbek xalq o'yinlarni qo'llash strukturasi bayon etilgan. Ta’lim muassasalarida talabalar jismoniy tarbiya, sport sog‘lomlashtirish mashg‘ulotlarini tashkil etish bo‘yicha ma`lumotlar keltirilgan.