ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ КАСБИЙ ПЕДАГОГИК СИФАТЛАРНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ЙЎЛЛАРИ: ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ КАСБИЙ ПЕДАГОГИК СИФАТЛАРНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ЙЎЛЛАРИ - alibekov, dilshod (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Бугунги кунда Ўзбекистон Республикасида таълим сохасидаги долзарб вазифалардан бири-таълим олувчиларнинг жисмоний имкониятларини очилиш ва уларни жисмоний ривожлантириш ҳисобланади. Бунинг учун эса мустаҳкам асосларини шаклантириш зарур. Жисмоний маданият - шахснинг муҳим хусусиятлари ва сифатларини ривожлантиришнинг қудратли омилидир