СПОРТ ЮЛДУЗЛАРИ ҲАЁТИНИНГ ЁШЛАР ТАРБИЯСИДАГИ АҲАМИЯТИ - Bo'riboyev, alisher (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Бевосита спорт натижалари ҳақида фикр юритилса, собиқ иттифоқ даврида жаҳон ва олимпия ўйинларининг чемпионлари бўлган спорт юлдузлари кўз ўнгимизга келади.