ТАБИИЙ ИҚЛИМ ШАРОИТИДА ТУРИСТИК САЁҲАТЛАР ТАШКИЛ ЭТИШ ВА РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Bo'riboyev, alisher (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Республикамиз ўзининг бой табиати ва тарихий маданияти ҳамда тарорланмас миллий ва умуминсоний қадриятлари билан жаҳон цивилизациясига улкан ҳисса қўшиб келмоқда.