YOSHLI VOLEYBOLCHILARNING TEXNIK-TAKTIK TAYYORGARLIGINI OSHIRISH USULLARI: YOSHLI VOLEYBOLCHILARNING TEXNIK-TAKTIK TAYYORGARLIGINI OSHIRISH USULLARI - Amalov, G’olib (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Maqolada umumta’lim maktab o’quvchilari yoshli voleybolchilarning texniktaktik tayyorgarligini oshirish usullari, dastlabki o’rgatish jarayonini rejalashtirish va tashkil qilish dastlabki o’rgatish jarayonida o’tkaziladigan mashg’ulotlar yuklamalari shug’ullanuvchi bolalarning jismoniy, funksional imkoniyatlariga qarab me’yorlanishi, qo’llanilishi imkoniyatlari va samaradorlik jihatlari o’rganilgan.