Шарқ халқлари жисмоний маданиятида ўзбек кураши ва унинг тарбиявий аҳамияти: Шарқ халқлари жисмоний маданиятида ўзбек кураши ва унинг тарбиявий аҳамияти - quvondiqov, akmal (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Мақолада Ўзбек миллий спорти курашнинг тарихий тараққиёти унинг жисмоний тарбия ва спорт тизимидаги ўрни ва тарбиявий ахамияти хақидаги илмий назарий маълумотлар маълум даражада ёритилган.