YUQORI SINF O’QUVCHILARI O’RTASIDA FUTBOL SPORTINI RIVOJLANTIRISHNING SAMARALI USULLARI. - Soliyev, Farrux (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
O’sib kelayotgan yosh avlodni “Futbol sport” turiga qiziqishlarini oshirish, sport turini o’rgatishda yangi texnalogiyalarni qo’llay bilish va yangi interfaol metodlar orqali darslarni tashkil etish. O’quvchilarning jismoniy tayorgarligini oshirish, jismoniy sifatlarini rivojlantirish. Futbol bo’yicha jaxonda bo’layotgan yangiliklar bilan tanishtirish va o’quvchilarning bilimlarini ham rivojlantirish