SPORTChILAR ShAXSI ShAKLLANIShINING IJTIMOIY PSIXOLOGIK ASOSLARI: SPORTChILAR ShAXSI ShAKLLANIShINING IJTIMOIY PSIXOLOGIK ASOSLARI - Sultonov, baxtiyor; Abduaxatova, Iroda (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
dzyudo