JISMONIY TARBIYA MUTAXASSISLARIDA MA’NAVIY QADRYATLARNI SHAKLLANTIRISH: JISMONIY TARBIYA MUTAXASSISLARIDA MA’NAVIY QADRYATLARNI SHAKLLANTIRISH - Hasanov, anvar; A.T.Hasanov JDPU. Jismoniy madaniyat fakulteti katta o’qituvchi Shukurullayeva Nafosat JDPU. Matematika informatika fakulteti talabasi, (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2023)
Bo`lajak jismoniy tarbiya mutaxassislarida milliy qadriyatlardan foydalangan holda ilmiy-metodik ta’minotini takomillashtirishning metodologik asoslarini ishlab chiqish.