ДАРСЛАРИДА ИЛҒОР ПЕДАГОГИК ВА АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - Кобилова, Гўзал (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2021)
Мақола бугунги кунда мутахассис кадрларни тайёрлаш, таълим ва билим бериш тизими ҳаётимизда, жамиятимизда бўлаётган ислоҳот, янгиланиш жараёнлари талаблари билан яқиндан боғланиши, бир сўз билан айтганда ўқитувчи замон билан ҳамнафас фаолиятда бўлмоғи муҳимлиги ҳақидаги маълумотларни ўз ичига олган.