MASHG’ULOTLARDA INNOVATSION TA’LIM SAMARADORLIGIGA ERISHISH MASALALARI: Toshkent to’qimachilik va engil sanoat institute «O'zbek va xorijiy tillar» kafedrasi assistenti Holiqnazorov Odiljon Sodiqjon o'g'li - Холикназаров, Одил (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqola innovatsion o'qitish vositasi sifatida ishlatilishi mumkin bo'lgan ba'zi usullarga bag'ishlangan. Bu yerda yangi o'qitish standartlarida zamonaviy vosita bo'lib xizmat qilgan kontseptsiya, maqolada talabalar ma'lumot olishning yangi usullari, ma'lumotni yetkazib berishning qiziqarli shakllari haqida atroflicha fikr yuritilgan.