МУАММОЛИ ТАЪЛИМНИНГ ПЕДАГОГИК ТУШУНЧАЛАРДАГИ ЎРНИ - Музаффарова, Хайитгул; Исматуллаев, О (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2020)
Мақолада таълим технологиялари ва концепцияларининг хилма-хиллиги уларнинг характерли хусусиятлари, муаммоли таълимнинг моҳиятини билиш, унинг ўзига хос хусусиятларини аниқлаш педагогик технологияларни таснифлашнинг баъзи кенг тарқалган ёндашувлари ва уларда муаммоли таълимнинг ўрни ҳақида фикр-мулоҳазалар билдирилган.